Kongressi- ja konferenssitoimisto Tavicon

Tavicon Oy on erikoistunut sekä kansainvälisten että kotimaisten tieteellisteen kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Vahva ammattitaitomme ja luotettavuutemme pohjautuu 30 vuoden kokemukseen alalta. Järjestämme kasvavissa määrin myös yritystapahtumia.

Tyytyväisten asiakkaiden Tavicon

Olemme Taviconissa erittäin ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme. Ne ovat toimintamme onnistumisen tärkein mittari. Tämä on seurausta siitä, että otamme huomioon pienimmätkin yksityiskohdat ja teemme työmme huolellisesti. Huolehdimme, että vieraasi viihtyvät ja pääset itse loistamaan tapahtuman isäntänä. — ”Olemme olleet yhteistyössä Tavicon Oy:n kanssa jatkuvasti ja menestyksellisesti jo noin 20 vuotta. Olemme järjestäneet Age Pigments and Lipofuscin 1992, 3. Antioksidanttikokous, syöpä- ja reumataudit 1994, ISAM 6th Annual International Society for Additiction Medicine Conference 2004 ja ESBRA European Society for Biomedical Research on Alcoholism 2009 –kansainväliset kongressit sekä Päihdelääketieteen yhdistys ry:n Päihdelääketieteen päivät vuosittain vuodesta 2005 alkaen.” Hannu Alho Tutkimusprofessori – Terveyden ja hyvinvoinnin laitos — ”Yhteistyö Tavicon Oy:n kanssa on jatkunut pitkään. IEA – ergonomian maailmankongressi järjestettiin vuonna 1997, Nordic Health Promotion –kongressi vuonna 2000, NES – ergonomian pohjoismainen kongressi vuosina 2001 ja 2006, ja Work Ability –kongressi vuonna 2010. Yhteistyömme on ollut tuloksekasta ja miellyttävää.” Clas-Håkan Nygård Professori – Terveystieteiden yksikkö, Tampereen Yliopisto

5 hyvää syytä luottaa Taviconin ammattitaitoon

Huolenpito

Meille on tärkeintä, että sinun elämäsi on helppoa ja huoletonta ja että vieraillesi jää loistava kokemus tapahtumastasi. Huolehdimme, että kaikki on sujuvaa ja muistuttelemme tarvittaessa vastuullesi jääneiden asioiden toteuttamisesta ajallaan.

Luotettavuus

Tavicon on vakavarainen ja pitkäikäinen kongressi- ja konferenssitoimisto. Tavicon kuuluu arvostettuun Tampereen Messut -konserniin.

Rahaliikenne

Tavicon perustaa jokaiselle asiakkaalle oman tilin, jota kautta tapahtuman rahaliikenne kulkee. Tämän ansiosta tapahtumasi varat ovat aina turvassa ja pääset näkemään reaaliaikaisen tilanteen milloin tahansa.

Kokemus

Taviconissa tiedämme tarkalleen, mitä kongressin järjestäminen vaatii ja mitkä asiat tekevät tapahtumasta sujuvan ja ongelmattoman. Kun tähän lisätään vielä Taviconin huolellisuus, ovat kongressivieraat varmasti tyytyväisiä tapahtumaasi.

Joustavuus

Tapahtumasi onnistuminen ja vieraidesi tyytyväisyys on kunnia-asia myös meille. Olemme käytettävissä aina, kun tarvitset apua. Ratkaisemme kaikki ongelmat nopeasti ja sujuvasti.

Kongressijärjestäjän muistilista

Kokeneena kongressi- ja konferenssijärjestäjänä tiedämme tarkalleen, mitä onnistuneen tieteellisen tapahtuman järjestäminen vaatii. Annamme mielellämme tarjouksen haluamastasi kokonaisuudesta. Tutustu listaamme siitä, mitä kaikkea kongressin järjestämisessä tulee ottaa huomioon.
Hifiklinikka